WOW Kiadó

Amikor életre kel a fantáziád.
Amikor te is részese szeretnél lenni a történetnek.
Amikor újragondolod a világot.
Akkor éppen egy WOW-regényt olvasol.

 

A WOW Kiadó 2015-ben alakult. Kis létszámmal működő, független vállalkozás, amelynek vezetője évtizedes könyvkiadói, kiadóvezetői tapasztalattal rendelkezik. A csapat minden tagjának szívügye a kiadó, a munkánk egyben a szenvedélyünk is. Induláskor kifejezetten a New Adult korosztálynak szóló könyvek alkotják kínálatunk gerincét, de tudjuk, hogy ezek a könyvek ennél jóval szélesebb közönséghez jutnak el. Határozott elképzelésünk van arról, hogy továbbiakban miként bővítjük majd a kínálatunkat, de mindig azt fogjuk előtérbe helyezni, hogy mennyire igényes, szórakoztató, szerethető az adott könyv.

A külföldi sikerkönyvek mellett magyar szerzőkkel is dolgozunk. Fontos célnak tekintjük, hogy minél több igényes, sok olvasót vonzó magyar regény legyen a kínálatunkban.
Borítóinkat itthon tervezzük, mert a borító nagyon fontos része a kiadó arculatának.

A könyvkiadáson jóval túlmutatnak az elképzeléseink. Szeretnénk, ha a közönségünk tagjai megosztanák velünk az őket érdeklő témákkal kapcsolatos véleményüket, ha beszélgetnénk egymással. Ezért ennek érdekében alakítottuk ki Facebook-oldalunkat, és honlapunkat is. Nem titkolt szándékunk, hogy a jövőben személyes találkozókat is szervezünk olvasóinkkal, ahol beszélgethetünk egymással a világ dolgairól.

Nem árusítunk a nagy pláza-könyvesboltokban. Könyveinket interneten, közvetlenül tőlünk, illetve független könyvesboltokban lehet megvásárolni.

Szabadon foglak – érzések
Érzelmes húrok